Konsept

A:rt Gymsal er en samlokalisering av næringer i Harstad - noen innenfor det kreative og kulturelle, andre ikke. I utganspunktet var konseptet ment kun for kunst- og kulturbaserte næringer, men med tiden har det utviklet seg slik at alle slags næringer er velkommen. Fellesskapet består i dag av interiørdesignere, grafiske designere, kommunikatører, produsenter, programmerere, ingeniører og forskere - og vi har plass til flere!

 

BYGGET

A:rt Gymsal har beholdt estetikken og ivaretatt kultur- og bygningsarven som den gamle vernede gymsalen har. Den er nyskapende i form og innhold, hvor det gamle bygget er samstemt med den nye, innvendige konstruksjonen. Bygget er i tillegg teknisk og funksjonelt moderne i en harmonisk stil som passer med denne opprinnelig estetikken. 

Arkitekt: » Arkitekt Jim Myrstad AS. 
"A:RT GYMSAL er inspirasjon." 

 

Synergi

Et resultat av sjangeroverskridende aktører, med virksomheten i ett og samme bygg, er en naturlig synergieffekt. Vi samarbeider gjerne der det er naturlig, og trekker veksler på hverandres kompetanse og kontaktnett. Sosialt samvær er viktig for oss - vi har felles lunsj hver dag, ofg innimellom treffes vi på ettermiddagen for fredagssuppe eller andre aktiviteter.

 

Om selskapet

A:rt Gymsal AS er 100% eid av Hålogaland Kraft AS.

Styret:
Rolf Inge Roth, styreleder
Bjørn-Erik Olsen, styremedlem

Daglig leder:
Rune Nyrem Kristensen