Disse kan du finne i A:rt Gymsal:

 
Hipphurra_DSCF8773_kvadrat.jpg
 

HIPP HURRA - Design- og kommunikasjon

“ Vi tror på å gi liv til drømmer! “

Gjennom innhold, form og farge skaper vi identiteter med personlighet og egenart. Konseptutvikling, logo/visuell idenitet, webløsninger, rådgivning innen design og markedsføring, samt alt av trykket og digital markedsmateriell er noe av det vi driver med. Anita Tennbakk og Michel Diniz de Carvalho.

 
 

CHRISTEL BOQUIST Interiørdesign

“ det handler om å skape en god energi og atmosfære  “

Interiør handler om å skape god energi og atmosfære i rommet. Interiør handler om å sette sammen former, farger, og teksturer, teksturer som med sine overflater alltid innbyr til berøring. Interiør handler om romforhold, lys og skygge. Interiør handler også om de små detaljene som undestreker den personlige smaken.

 
Christel_DSCF8721_kvadrat.jpg
 
Knut_DSCF8748_kvadrat.jpg
 

SIVILINGENIØR VANG - arkitekt

“ tegner og visualiserer “

Sivilingeniør Knut Vang tegner og visualiserer byggeprosjekt – alt fra større boligkompleks til eneboliger og fritidsboliger. Han hjelper også til med søknader og innehar sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 for SØK, PRO og UTF.

 

NORUT Northern Research Institute - Heidi Rapp Nilsen

“ Kunnskap om bærekraft i nord “

Tverrfaglig forsknings- og innovasjonsselskap som leverer tjenester av høy kvalitet og god anvendbarhet for sine oppdragsgivere. De er lokalisert i alle de tre nordnorske fylkene, og har spesiell kompetanse på nordområdene. Heidi jobber som seniorforsker i Norut sin avdeling for Samfunn, og er Norut sin representant på Harstadkontoret. Hun forsker på saker som etikk og miljø i økonomien, etiske retningslinjer, bærekraftig utvikling (økonomisk, miljømessig og sosial bærekraft), bedrifters samfunnsansvar og evaluering av tiltak for bærekraft.

 
Heidi_DSCF8732_kvarat.jpg
 
Anders_DSCF8760_kvadrat.jpg
 

MANSARD MANAGEMENT - produsent og manager

“ Vi designer, planlegger og leverer - verden over “

Produksjon av konserter, show, kulturelle prosjekter og turer. Vi designer, planlegger og leverer - verden over. Manangertjenester for artister og ensembler innen PR og organisasjon av fremføringer. Anders Eriksson.

 

SYMETRI - Håvard Dagsvik

“ shape the future “

Symetri hjelper innovative bedrifter innenfor bygg, eiendom og produksjonsindustrien med å optimere arbeidsforløpet, håndtere eiendomsdata, forenkle datastyringen og forbedre kvaliteten gjennom hele prosjekters livssyklus. Håvard jobber som programutvikler og er lokalisert her i Art Gymsal.

 
Håvard_DSCF8805_kvadrat.jpg
 

KAURIN CONSULTING

“ An invasion of armies can be resisted, but not an idea whose time has come*. “

Vårt mål er å ugjøre en forskjell for menneskene som er i kontakt med oss. Utvikingen går fort i dag, og de tradisjonelle måtene å drive forretninger på blir utfordret hver dag med innovasjon og nye forretningsmodeller. Vi hjelper deg og bedriften din til å møte fremtiden, og lykkes i den. Digital markedsføring - Digitalt design - PR og kommunikasjon - Prosjektledelse - Innholdsproduksjon - Rådgivning sosiale medier med mere. *) Sitat av Victor Hugo